Статии от експертите

Компендиум за ентусиасти на изкуство и антики

Да гледаш и да виждаш, да слушаш и да чуваш, да мечтаеш и да осъществяваш…
Ние от ЕНАКОР вярваме, че всяка мечта може да бъде осъществена с правилната нагласа, подход и усилен труд. Какво по-хубаво от това да работиш в посока реализиране на желанията и копнежите си? Разбира се, преминаваш през множество трудности, перипетии, дори се отказваш, после започваш отначало, но със силен дух и стремеж се бориш за това, което искаш да постигнеш. Въпреки амбицията за постигане на дадено желание не трябва да забравяме, че не всичко е на всяка цена. Някои мечти е хубаво да си останат мечти. Като такива те вдъхновяват, провокират и осмислят голяма част от преживяваното.

Изкуството, което ни заобикаля в галерията на Аукционна къща ЕНАКОР е провокацията да разсъждаваме върху мечтите си, какво ни дават те и защо е важно да ги имаме. Действително човешкото въображение е способно на много. Умело може да ни залъже с илюзорен свят, далеч от реалността. Същевременно въображението е в състояние да ни предизвика да осъществим нещо, което ни е плашело, за което не ни е достигал кураж или просто не сме му отдали нужното внимание, а то го е заслужавало. Ето защо е важно да позволяваме на сетивата си да бъдат подбуждани по-често, за да предизвикват въображението ни, което от своя страна да провокира самите нас в реализиране на копнежите си.

В този ред на мисли, в края на първия месец за 2019 г., пожелаваме на клиентите и приятелите си да гледат и да виждат, да слушат и да чуват, да мечтаят и да осъществяват.
Провокирайте себе си с изкуство! Очакваме ви в галерията на Аукционна къща ЕНАКОР с голяма доза вдъхновение!


Related articles

Product has been added to cart

Количка