Правила онлайн магазин

Правила за онлайн магазин:

Предметите и картините в онлайн магазина се предлагат от

Аукционна къща „ЕНАКОР“ ЕООД с регистрация:

Бул. „Янко Сакъзов” 44, ет.4, ап.11, 1504 София

М.О.Л. Владимир Георгиев

+359 884 277 435 Александра Мицева

и Антиквариат „ВИГА“ с регистрация:

ж.к. Младост IV, бл.432 вх.А, ап.5, 1715 София ,

М.О.Л. Юлия Върбанова

намиращ се на ул.“Алабин“50, 1000 София

+359 888639484 Юлия Върбанова

ПОКУПКА:

В онлайн магазина може да пазарувате със съзададен профил или без такъв в сайта. Ако имате профил ще може да следите историята на покупките си, да правите списък с любими предмети и картини, по-лесно да пазарувате без да е нужно да въвеждате данните си всеки път, а и да получавате съобщения от нас ако имате специални интереси. За създаването на профил в сайта е нужно да имате навършени 18 години.

Ако все още нямате профил може да си създате тук

Да извършите покупка на предмет или картина от онлайн магазина трябва да натиснете бутона „Купи” като по този начин го добавяте към вашата „количка”. Когато сте готови с избора си и желаете да пристъпите към поръчка, е нужно да отидете във вашата „количка”, да натиснете бутона „Към плащане” и да попълните необходимите данни (ако нямате профил).

ПЛАЩАНЕ:

Плащането може да се направи чрез виртуалния ПОС терминал на сайта с кредитна или дебитна карта, по банков път до банковата сметка на Аукционната къща или в брой на място в галерията на Аукционната къща. Транзакцията винаги ще се осъществява в български левове или ще се приравнява по курса им за деня.

ДОСТАВКА:

След като завършите вашата поръчка, ние ще се свържем с вас, за да уточним цената на доставка на предмета или картината. Цената на доставката на всеки предмет или картина е различна и се определя според неговата големина, и тежест. Задължително ще бъде включена и застраховка по време на транспортирането му. Цената на доставката се заплаща от купувача и не е включена в цената на предметите и картините. При плащане чрез виртуалния ПОС терминал на сайта, доставката се изплаща директно на спедиторската фирма, при банково плащане, може да се заплати общата сума – цена на обекта, транспорт и застраховка заедно. За международни поръчки няма да се приема наложен платеж и ще се свържем с вас допълнително, за да ви уведомим за цената на доставката.

ВЗИМАНЕ ОТ МЯСТО:

При желание от страна на клиента, поръчката може да се вземе и заплати директно на място в галерията на Аукционна къща ЕНАКОР, гр. София, ул. Иван Денкоглу 30.

СРОК НА ДОСТАВКА:

Опаковането и изпращането на закупения от вас предмет или картина се осъществява до три работни дни от извършване на плащането чрез куриерската фирма SPEEDY, с която Аукционната къща има договор. Плащане на стоката с наложен платеж не е включено в договора с куриерската фирма. Ще Ви бъде изпратен номера на товарителницата и Вие ще може да проследите вашата пратка.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕН ПРЕДМЕТ:

При проблем със закупения от вас антикварен предмет и при желание от ваша страна той да бъде върнат, сумата ще бъде възстановена по банковата сметка, от която е изтеглена. Транспортните разходи при рекламация са за сметка на онлайн магазина.

Предметите и картините са във вида и състоянието, в който се виждат на снимките и ако желаете, можем да ви изпратим по-детайлни снимки.

За допълнителна информация и въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Контакти

+359 888 639 484 Юлия Върбанова

+359 884 277 435 Александра Мицева

enakor.gallery@gmail.com

info@enakor.com

Начало
Аукциони
Търсене
Любими
Профил

Добавено в количката

Виж количката